Nyheder - Vælg en behagelig og sød skoletaske til dit barn

Vælg en behagelig og sød skoletaske til dit barn

Skoletaske er et must-have værktøj for børn at gå i skole.Det bærer det tunge ansvar at bære bøger.Det er meget praktisk for børn at have en skoletaske.Lad mig præsentere dig for, hvordan du vælger en behagelig sød skoletaske.Børn vil foretrække at have en behagelig sød skoletaske med, som også kan give børn et godt humør.

 school bag (2)

Først, lad os vælge en farve.Drenge bør vælge mørkere farver, såsom blå, grøn, sort osv., som vil se mere værdig ud.Piger bør vælge lysere farver, såsom pink, rød og lilla, som kan fremhæve den lille piges livlige personlighed.

 school bag (3)

Vælg derefter en stil.Drenge kan vælge en bred stil, piger kan vælge en lille og udsøgt stil.Lærredstasker og små lædertasker er fine.Størrelsen kan bestemmes efter barnets alder.Førskoleklassen kan blive mindre, fordi der er færre forløb, og folkeskolen bør vælge et større.

 school bag (1)

Til sidst er det vigtigste komfort.Sørg for at vælge en skoletaske med brede skuldre, så barnets skuldre ikke fastholdes, når de bæres på ryggen.Barnet er stadig i udvikling, og formen er meget vigtig.Ignorer ikke barnets komfort, bare fordi de tynde skulderstropper ser godt ud.

 

Vi er specialiseret i forskellige slags tasker og har været i denne linje over 10 år.

For engrossalg af brugerdefinerede skoletasker eller rygsække, lad os det vide, vi er professionelle.


Indlægstid: 25. marts 2022